fbpx

Akupunktur

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode fra Asien, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter.
Princippet i akupunkturbehandlingen er, at der indsættes tynde nåle i bestemte punkter i patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomstilstande.

Akupunkturformer / principper jeg mestrer

  • TCM Traditionel Kinesisk Medicin
  • BMS Akupunktur
  • Master Tung’s akupunktur
  • Acunova, herunder: AcuLine, AcuChronic, AcuDna, AcuOne AcuStomach, AcuSpine, AcuKing.
  • IFA Akupunktur
  • DNA Akupunktur
  • Elektro akupunktur

I kinesisk medicin (TCM) arbejder man med QI, som er energien i kroppens meridianbaner, hvis QI’ens flow brydes eller stagnerer bliver kroppen påvirket. Der findes ca. 365 meridianpunkter på kroppen, som hver har sin helt specielle virkning.

Jeg har i efteråret 2016 været i Los Angeles hvor jeg studerede Master Tung’s points hos Dr. Wei-Chieh Young. I Master Tung’s akupunktur findes ca 740 punkter på kroppen.

I april 2018 var jeg i Vietnam hvor jeg var på et frivilligt projekt.
Vi var 9 akupunktører fra henholdsvis Danmark, Norge, Irland, Australien og USA som behandlede op mod 1000 personer om dagen.

Jeg bruger også BMS Akupunktur / smertelindring som arbejder ud fra Master Tung’s principper.

Acunova bruger jeg mest til Øjenbehandling samt kroniske smerter/ubalancer

Video Smertelindring

Video Øjenbehandling

Akupunktur:

Når jeg behandler med akupunktur arbejder jeg ud fra forskellige principper:

BMS Akupunktur/Smertelindring er en behandling hvor jeg sætter nåle i enten underarm, underben, hånd, fod eller toppen af hovedet og du vil mærke en lindring indenfor ca 3-5 minutter. Nålene sidder herefter ca 30 minutter.

TCM Akupunktur er hvor jeg sætter ca 15-20 nåle fordelt på hele kroppen, disse nåle sidder fra 30 til 50 minutter, alt efter hvad der behandles.

Master Tung’s Akupunktur  er en kombination af nåle sat på arme, ben, hoved, hænder og fødder og disse nåle sidder ca 30-50 minutter alt efter hvor og hvad der behandles.

BMS Akupunktur og Master Tungs Akupunktur er meget effektiv og ca 90-95 % har gode resultater efter behandlingen, hvor imod TCM i de fleste tilfælde kun har ca 50-55 % effekt efter behandlingen.

Øre-akupunktur:

Øre-akupunktur laver jeg i 2 varianter, en behandling, hvor jeg sætter perma-nåle og nålene bliver siddende til de selv falder ud efter ca. 7-10 dage. Denne behandling bruges specielt til rygestop, slankebehandling samt andre behandlinger. Den anden behandling er en behandling med almindelige akupunktur nåle, hvor jeg tager nålene ud igen efter ca. 30 min. Øreakupunktur behandling bruges mest til harmonisering i organerne samt skadebehandling.

Akupunktur klinik
Jeg udfører akupunktur behandlinger i klinikken i Menstrup eller Næstved