fbpx

Hvordan behandler jeg

 

Læs mere om behandlingerne længere nede

Læs mere om den Infrarøde Sauna til sidst på siden
Jeg er 58 år, arbejder i klinikken på fuldtid som RAB registreret Akupunktør med speciale i Tung’s mesterpoints og smertelindring, Zoneterapeut, fysiurgisk massør, muskelterapeut og skadesterapeut.
Jeg har i flere omgange været i USA for at lære både Akupunktur og Tui NA (Kinesisk medicinsk massage) som du kan læse mere om her nederst på siden eller se videoen herover.
Jeg er uddannet Reiki Healer og vil også tilbyde dette som en hel eller en del af din behandling i enten massage eller zoneterapi.

Behandlingsformen aftales individuelt og laves som en kombinationsbehandling, hvor der både kan behandles med massage, akupunktur, zoneterapi, cupping, moxa, øre-akupunktur og fodmassage alt efter hvad du har behov for.

Akupunkturformer / principper jeg mestrer

 • TCM Traditionel Kinesisk Medicin
 • BMS Akupunktur
 • Master Tung’s akupunktur
 • Acunova, herunder: AcuLine, AcuChronic, AcuDna, AcuOne, AcuStomach, AcuSpine, AcuKing.
 • IFA Akupunktur 

Jeg kombinerJeg arbejder med energi/meridianbanerne for at skabe balance, flow og god energi. Derved løsnes spændinger og dårlige følelser, dette får kroppen til at fungere optimalt og lettere regenererer sig selv.er en behandling af ovenstående til:
Sportsskader, skadebehandling,  ledfrigørelse og mobilitetsmassage, velvære massage, fertilitet, symptomer ved kemobehandling, søvnbesvær, rygestop, slankebehandling, stress og koncentrationsbehandling samt ubalancer i organer/meridianbaner.

Jeg modtager både kontant og MobilePay.
Jeg behandler både i klinikken i Næstved og Menstrup, se adressen for forsiden.

Nedenstående syndromer behandles med akupunktur eller zoneterapi

Øjenbehandlinger
Grøn Stær, AMD, Natteblindhed, Bygningsfejl, Grå Stær (efter operation)

Diskusprolabs
Prolabs enten i nakke eller lænd, udstråling i enten arme eller ben, behandles med Akupunktur for hurtig og effektiv virkning.

Forkølelse- og influenza
Behandlingen styrker immunforsvaret så du hurtigere kommer ovenpå igen.

Herpes
Herpes, Herpes Zoster (helvedsild) behandles med styrkelse af de ramte organer/zoner

Allergier
Næse- og øjenallergi (høfeber), eksem, samt andre former for allergi.

Luftvejsproblemer
Kol (rygerlunger), Astma, bronkitis og lign.

Kredsløbssygdomme
Hjertekramper, for højt/lavt blodtryk, hjertebanken, svimmelhed, åreforkalkning og lign.

Fordøjelsesproblemer
Mavesår, tyktarmskatar, diarré, forstoppelse, mavesyre og lign.

Nerveproblemer
Nervebetændelse, ansigtslammelser, lammelser, sklerose, depression, angst, træthed og søvnløshed.

Hørelsesproblemer
Tinnitus, nedsat hørelse

Fertilitetsproblemer og menstruations ubalancer
Barnløshed, nedsat sædkvalitet, impotens og prostatasygdomme.
For kort- lang eller uregelmæssig cyklus samt kraftig menstruation.

Smertebehandling
Hovedpine/migræne, nakke- og skuldersmerter, frossen skulder, rygsmerter og muskelsmerter, iskias, piskesmæld, ansigtssmerter, knæskader, skinnebenssmerter, ledsmerter, samt golf- tennisalbue.

Der behandles med en kombination af Akupunktur, Zoneterapi og Massage hvilket giver en meget alsidig behandling.

Livstilssygdomme
Behandling af stress – samt forebyggelse imod stress.
Koncentration – styrker din koncentration og skarphed hvis du f.eks. skal til eksamen.

Rygestop og slankebehandling
Rygeafvænning – nedsætter lyst til cigaretter og fjerner abstinenser forbundet med afvænning.
Slankebehandling – nedsætter din appetit og regulerer din sult.
Ovenstående kræver selvfølgelig at du er motiveret, behandlingen virker ikke uden du selv er klar men den hjælper dig den rigtige vej. 

Forebyggende behandlinger
Ved styrkelse af immunforsvaret, kan man i visse tilfælde reducere eller helt undvære medicin.

Supplerende behandling efter operationelle indgreb
Min behandling speeder helingsprocessen op samt styrker immunforsvaret hurtigere.

Kræftbehandling (Bivirkninger efter kemo/strålebeh.)
En supplerende behandling til kræftpatienter der har fået kemoterapi eller strålebehandling. Behandlingen nedsætter bivirkninger og styrker immunforsvaret og giver hurtigere energi tilbage til kroppen.

Tui Na

Hvad er det og hvordan virker det ?

Tui Na er ligesom akupunktur en årtusind gammel behandlingsform som stadig anvendes meget i Kina og bygger på den samme traditionelle kinesiske teori om krop, psyke og sundhed.
Tui Na er en behandlingsmetode, der er specielt velegnet til alle former for muskel-, sene- og ledsmerter, herunder også rygproblemer og den er også velegnet til alm. infektioner såsom seneskedehindebetændelse, bi- og pandehule-betændelse mm. Endvidere kan også hovedpine, migræne, menstruationssmerter, søvnløshed, stress m.m. behandles.
Hvert problem har, afhængig af årsagen, sin helt egen behandlingsmetode. Jo hurtigere et problem behandles, jo lettere er det, så har man gået længe med et problem, tager behandlingen længere tid.
Behandlingen er ufarlig og har ingen bivirkninger. Tui Na aktiverer akupunkturpunkter og virker regulerende på kroppens meridianer. Resultatet er forbedret blodcirkulation og udrensende effekt samt en energi booster for krop og sind her og nu. Kan derfor både bruges som forebyggende general afspændende massage af hele kroppen men også med fokus på specielle problemer, som er en traditionel behandlingsmetode på kinesiske hospitaler. Massagen er meget velegnet til personer med nåleskræk elle børn.

Saunakabine med infrarød varme

Klippekort til saunaen kan købes i Solcentret, der er mulighed for at booke enten 20 min eller 50 min i Online bookning

I en infrarød kabine…
kommer varmen ikke fra et centralt sted som i en sauna. Varmen er indirekte og naturlig, ikke tør som i en sauna. Varmen kan sammenlignes med sædevarmen i en bil på en kold vinterdag. De infrarøde varmekilder varmer i dybden, helt ind i knoglerne. Muskler, led og sener bliver varmet igennem på en blid og behagelig måde, og huden lider ikke overlast.

Infrarød er den elektromagnetiske stråling, som vi i dagligdagen oftest kender som varme fra solen.
Det er en del af den elektromagnetiske stråling, vi normalt opfatter som lys, selv om vi mennesker ikke kan se de infrarøde stråler.

Hvad gør infrarød stråling egentlig?

Mennesket består af ca. 70 % vand. Vandmolekyler vibrerer internt med en frekvens på omkring 31,89 THz svarende til en bølgelængde på 9,4 micron eller µmeter. Vandmolekylet udstråler derfor infrarøde bølger i netop denne frekvens. Det er den udstråling, der giver os vores kropstemperatur på 37°C.

Den infrarøde stråling fra FIR kilder, der ligger omkring denne frekvens, styrker den naturlige bevægelse i cellerne forårsaget af vand- og andre molekyler. Dermed fungerer cellen mere optimalt.

Dybtgående virkning

Mennesket absorberer op til 93% af den infrarøde stråling, som det bliver udsat for og strålingen fra de infrarøde elementer trænger op til 4 cm ind i kroppen.

Den infrarøde stråling fra FIR-kilder varmer ikke luften så meget op, som det for eksempel er tilfældet ved en traditionel sauna. Derved undgås overbelastning af huden og kroppen i det hele taget. Dette sammenholdt med den dybt indtrængende virkning  gør den infrarøde kabine til en anderledes og helsebringende oplevelse.

Udskillelse af affaldsstoffer

Ved en indstilling på 35°C vil kabinens elementer afgive mest stråling i 9,4 micron bølgelængde, og strålingen vil være i bedre resonans med kroppens egen udstråling.
Forskning har vist, at der sker en kraftig udskillelse af giftstoffer fra kroppen, netop når man udsættes for infrarød stråling i den bølgelængde.

Behandling af muskel- og ledsmerter og andre behandlinger

 • Lindring af muskelsmerter
 • Lindring af stivhed i led
 • Lindring af muskelkrampe
 • Positiv effekt på leddegigt
 • Smertebehandling
 • Forbedringer af blodkredsløbet
 • Hjælper med helbredelse af inflammatoriske infiltrationer, ødemer og ekssudater
 • Gavnlig effekt ved sårheling

Infrarød varmebehandling øger blodcirkulationen og dermed iltforsyningen til beskadiget væv. Dette har indvirkning på for eksempel kroniske ledsmerter, muskelsmerter og sportsskader. Infrarød varmebehandling fremmer afslapning og komfort og har sund indflydelse på søvnkvalitet og stress.

Vægttab og slankende virkning
Den behagelige, dybdegående virkning af infrarød varmebehandling får mennesker til at svede meget ved relativt lave temperaturer.  Da det kræver energi at svede, kan man forbrænde op til 800 kalorier under en halv times behandling i den infrarøde kabine, uden at man udsætter kroppen for den belastning en løbetur på 10-15 km giver.  Visse forskere taler om, at infrarød varmebehandling øger stofskiftet, en effekt, som holder sig i lang tid efter behandlingen.  En temperatur på 42ºC  siges at være bedst, når målet er at tabe sig.