fbpx

Kan man behandle Astma med akupunktur

Ja, der er gode resultater når man behandler med akupunktur mod Astma og andre luftvejsproblemer.
Du vil kunne mærke en væsentlig fremgang allerede efter første behandling. Flere klienter udtaler sig således:

Jeg kunne mærke det som om min brystkasse åbnede sig

Jeg cyklede herind og da jeg cyklede hjem mærkede jeg at jeg havde meget mere luft

Min astma er næsten væk, jeg tager meget sjældent medicin

Hvordan behandler man Astma med Akupunktur

I klinikken bruger jeg flere forskellige metoder til at behandle astma, jeg bruger blandt andet Traditionel Kinesisk medicin samt Master Tung metoder, men da jeg har rigtigt mange værktøjer i min behandlingspalette bruger jeg ofte flere forskellige metoder for at opnå det bedste resultat.
Jeg vejleder normalt også klienter omkring hvilken slags kost der er godt eller skidt i forbindelse med Astma.
Behandlingen med akupunktur er intensiv i starten og der vil være længere og længere imellem behandlingerne, som regel vil vi sammen finde en løsning der giver dig den bedste effekt.
Behandlingen kan kombineres med Zoneterapi.

Astma, allergi eller eksem

Disse 3 ting kan tit godt hænge sammen, da vi i den Kinesiske medicin betragter det som lungerne der er påvirket i disse tilfælde, lungerne står også for huden, så derfor vil det kunne give sig udslag som allergi og eksem.
Book din tid til ovenstående behandling her

Book tid til anden behandling herunder

Læs evt. her hvordan jeg behandler generelt